De hernieuwers gaan op Trapsgewijs!

Beste Hernieuwers

Jullie mogen eindelijk mee op Trapsgewijs! Sommigen zijn vorige keer al mee geweest, voor anderen is dit de eerste keer!


Voor wie het nu in Keulen hoort donderen: Trapsgewijs is een tweedaagse fietstocht voor alle jeugdbewegingen in Dendermonde en omstreken waarin we met behulp van tochttechnieken van controlepost naar controlepost fietsen.

Dit jaar gaat Trapsgewijs door van 29 tot en met 30 september. We worden zaterdagochtend om 8u verwacht aan de lokalen van KSA Sint-Arnout en Chiro Kreale in Dendermonde. Daarom spreken we met z’n allen af aan onze lokalen om 7u, zodat we allemaal samen in groep naar Sint-Gillis Dendermonde kunnen fietsen. Wees dus zeker op tijd! Zondagavond zouden we tegen 18u terug naar huis kunnen vertrekken van aan de tot nu toe nog onbekende eindbestemming. Indien het vertrekuur nog verandert, laten wij dit jullie op tijd weten.

De kostprijs voor dit hele weekend bedraagt 15 euro. Heb je zin om mee te gaan, schrijf je dan als de bliksem in! Dit doe je door het geld in een gesloten omslag met jouw naam en geboortedatum erop bij leider Jens (Akkerstraat 25 in Hamme )  of bij leidster Ulrike (Petrus Van der Jeugdlaan 5 in Hamme) binnen te steken of af te geven op de startdag.

De inschrijvingen moeten voor dinsdag 11 september binnen zijn!

Controleer zeker ook of jouw fiets wel in orde is! Het is ook altijd gemakkelijk om fietstassen op jouw fiets te installeren, dan moet je niet steeds met een zware rugzak sleuren!

Groetjes
De Hoofdleiding
De Hernieuwersleiding (tot nu toe nog altijd een verrassing ☺)
En de rest van de leiding.